Service

Gepost in Werkzaamheden

Service: 
Storingsbeurten worden uitgevoerd binnen 24 uur na een storingsmeldiging, tenzij het spoedeisend karakter ontbreekt. Planning en coördinatie worden geregeld via het nummer: 0654922626.

Onderhoud:
Regelmatig preventief onderhoud aan uw cv-(combi) toestel draagt bij aan een optimale conditie van uw installatie. Bij de onderhoudsbeurt wordt het cv-toestel gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. 

Met het Service- en onderhoudscontract van Spiertz Installatietechniek wordt voorzien in een 1,5/2 jarig onderhoudperiode, waarbij de kans op een storing kleiner wordt en de levensduur wordt verlengd. Echter mocht zich tussentijds toch een storing voordoen, dan wordt deze zonodig direct verholpen. De prijs van een Service- en onderhoudscontract voor een HR- toestel met warmwatervoorziening bedraagt € 65,39 per jaar. Deze prijzen zijn inclusief arbeidsloon, voorrijkosten en BTW, doch exclusief materiaalkosten. Om een contract te kunnen afsluiten zal er voor rekening van cliënt, preventief onderhoud alsmede een toestelkeuring moeten plaatsvinden. Wij houden ons het recht voor toestellen uit te sluiten. 

Sanitaire installaties:
Voor defecten aan uw riolering (binnen en buiten) en waterleiding kunt u bij ons terecht. Alsmede voor het repareren, vervangen en uitbreiding van uw sanitaire installaties. De complete renovatie van uw badkamer en toilet, zowel voor de installatietechniek als voor de bouwkundige werkzaamheden doen wij in samenwerking met een gerenommeerd bedrijf. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Service- en onderhoudscontract dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar: (046) 442 3006

Service

Service
24 uurs service. Spoedeisende storingen worden binnen 24 uur opgelost... Lees meer >>>

Verwarming

Verwarming
Installeren en onderhouden van cv-installaties van elke capaciteit.... Lees meer >>>

CV Ketels

Cvketels
De beste rendement, kwaliteit, gebruiksgemak en comfort voor een goede prijs... Lees meer >>>

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk
Met een blik naar de toekomst, wij gebruiken de nieuwste technieken... lees meer >>>

Twitter

Contact

Kerkstraat 23
6447BE Merkelbeek

T (046) 442 3006
M 06 54922626
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW NL 1559.28.922.B01
KVK 14067902